Järboportalen - företag

 

Företagspresentationer

 

 

 

 

 

 

Ditt företag kan också få en egen sida här

Kontaktformulär 

jarboportalen.se

Denna sida uppdaterad 2021-07-22



LantGrillen öppnar igen

LantGrillen i Järbo Raed med personal hälsar välkommen

I dag återöppnade LantGrillen i totalt ombyggda och uppfräschade lokaler. Ryktet hade spridits snabbt och folk kom in för att handla eller bara ta med en matsedel hem.

Raed med sin personal stod väl förberedda med både normala och jättepizzor, burgare, grillat falafel och annat på menyn.

Lantgrillens meny (uppdat 2022-04-02) 

Följ oss på Facebook 

Taggat: #LantGrillen


Om några veckor ...

LantGrillen i Järbo Meny är på plats

Just nu pågår ett intensivt arbete med att färdigställa LantGrillen till återöppnandet som beräknas ske om - ja, tre veckor så där. Det säger Raed Hesso som äger restaurangen och som numera även äger fastigheten på Järbovägen 985.

Det står fortfarande en del byggmaterial i lokalen, men det viktigaste, pizzaugnen och utrustningen för servering är klar, liksom den stora tevedisplayen med menyn, som får det att vattnas i munnen redan nu.

Det är många Järbobor som ser fram emot öppnandet.

Taggat: #LantGrillen


Mycket arbete kvar vid grillen

LantGrillen

Flitens lampor lyser innanför fönstren vid den brandskadade LantGrillen. Där pågår arbeten med sanering och utbyte av material, vilket är ett omfattande arbete.

De tidigare innehavarna av grillen vill fortfarande fortsätta, men det återstår mycket arbete. Dessutom finns det ett stort problem - försäkringsfrågan. Det måste gå att försäkra lokaler och verksamheten, menar fastighetsägaren.

Taggat: #LantGrillen


Grillen byggs upp igen

Järbo Lant Grill

Nu har fastighetsägaren börjat reparera huset som brandskadades för en knapp månad sedan. Man har börjat med taket som blev helt förstört. Som tur var blev den äldre delen av byggnaden mindre skadad.

Det som hände den ödesdigra kvällen var att "någon/några" slog sönder ett fönster och kastade in bensinflaskor och tände på. Branden letade sig upp till vinden och yttertaket. Men den inre gamla delen har en annan konstruktion och den höll emot. Ytterligare ett motstånd bjöd isoleringen i taket - det var Termoträ (en äkta Järboprodukt!)

Vad händer då med verksamheten? Ja, ägarna till grillen har för avsikt att fortsätta så fort som möjligt.

Ett problem med uppbyggnaden och fortsättningen är att det inte fanns någon försäkring när det brann. Inget försäkringsbolag ville lämna en försäkring på byggnaden. Dom skyller på "pizzakriget". Därför måste fastighetsägaren bekosta reparationen själv.

Notis om branden

Taggat: #LantGrillen


Lantgrillen har brunnit

efter branden

Natten till söndagen brann det i den nyligen öppnade LantGrillen. Hela taket är avbränt och utifrån ser det nu på söndagsmorgonen totalförstört ut.

Enligt Arbetarbladet kan branden vara anlagd. Många röster på Facebook uttrycker ledsnad eftersom man tyckte att det var ett trevligt ställe med god mat.

Taggat: #LantGrillen


Pizza Gigantic(?) populär

Den nya stället "Järbo Lant Grill" gör pizzor av sällan skådad storlek. De kallas familjepizza och är som ett ordinärt bilhjul i diameter. Och det behövs nog en flerbarnsfamilj för att konsumera dem.

Det har bara varit öppet några dagar men ryktet hade snabbt spridit sig och det var kö för beställning. Under tiden kunde man roa sig med att titta på ekvillibristen som jonglerade degen, la på ingredienser i rasande takt.

Hela lanthandeln har omvandlats till en pizzeria med även kebab, falafel, burgare, sallad med mera på menyn. Vår testpatrull kunde gå därifrån nöjd och mycket mätt.

Innehavarna kommer från Hofors Grillkök om jag uppfattade saken rätt.

Taggat: #LantGrillen


[annonser]

Kungsberg Friskvård
Sefres trävaaruhandel
BLs Hundtjänst