Järboportalen - bilder

Interna länkar

 

 

Kontaktformulär 

jarboportalen.se

Denna sida uppdaterad 2017-09-30
slump: 6, 38


 


Bilder från Järbo

Ett viktigt mål med denna webbplats är att visa bilder från Järbo med omnejd. Jag fotograferar så mycket jag hinner, men jag kan inte vara överallt. Du kan medverka på olika sätt. Ett sätt är att skicka in bilder (eller länkar till bilder) till webbredaktören eller lägga dem på ett offentligt album.

På den här sidan har jag samlat länkar till bildgallerier m.m. som kommit till under åren med jarbo.biz och nu jarboportalen.se.

En del bilder har också hamnat på öppna sajter och de kan nu ses via Google Maps och Google Earth. Ett bra sätt att marknadsföra Järbo, tycker jag.

Det går också bra att göra "hemsnickrade" bildsidor. Här är en av dem.

Bingsjöstämman Ett litet album från den årliga bussresan till Bingsjöstämman. Det är en tradition som hållits vid liv i cirka 25 år. Då beger sig en buss med Järbobor till byn Bingsjö, på andra sidan länsgränsen, norr om Enviken och öster om Rättvik.

Buss till Bingsjö 2017

[annonser]

Bo&Gro, produkter för hem, odling, fritid Sörqvist Teknik Järbogårdar

Andra bildgallerier

På den här webbplatsen finns några bildgallerier som är organiserade med One.com's webbhjälpmedel. De är uppdelade i album. De flesta ligger kvar på jarbo.biz, men kommer efterhand att flyttas hit.

fotboll Vi följer Järbo IF:s fotbollslag i sin återkomst till division 3 säsongen 2015 med bilder i eget album och lite bilder från 2016, åter i fyran.

Fotboll 2015-2016 

[annonser]

Kungsfors Herrgård 38e gatan Hela Hästar

Panoramio, Google Maps med flera

Google Maps Tjänsten Panoramio är nedlagd men bilderna som blivit nedladdade dit kan ses i Google Maps. Där finns även Google's egna "street-views" som omfattar många gator i Järbo.

Programmet Google Earth är en annan ingång till många bilder.

Nedan en bild från Jädraån, den vackra stenbron vid Norrbro (2012-05-19). I bakgrunden skymtar den nya bron som byggdes när vägen mot Kungsfors ändrade sträckning 1993.

Norrbro Broarna i Järbo finns dokumenterade på Hembygdsföreningens sidor.

Broarna i Järbo 

Öppna Google Maps 

Google Earth, ladda ner program 

[annonser]

Sefres trävaaruhandel ReMusik Prince Dirty Parts