Järboportalen - företag

Företagspresentationer

 

 

 

 

 

 

 

Ditt företag kan också få en egen sida här

Kontaktformulär 

jarboportalen.se

Denna sida uppdaterad 2017-12-25
slump: 4, 10


 


Bohlin's

I går, lördag, på snöskoterns dag invigde Bohlin's sina nya lokaler i tidigare Cibes fabrik på Spelbovägen. Här har man cirka 2000 kvadratmeter som fördelar sig på utställningshall, lager och hall för begagnat, kläder, tillbehör och en stor verkstad.

Företaget har haft en fantastisk utveckling under de 37 år man verkat i Järbo. Hans Bohlin startade med försäljning av snöskotrar 1978 i ett garage.

Sonen Stefan tog över 1991 och några år senare tog det verkligen fart. Snart hade man växt ur garaget och 2003 flyttade man butiken till den tidigare konsumaffären, centralt i Järbo.

Nu har också den blivit för trång och all verksamhet har samlats i gamla Cibes.

Bohlin's Det märks att Stefan är stolt över ombyggnaden som förvandlat en fabrikshall till en modern utställning för produkterna. Det är inte bara snöskotrar längre utan även ATV och släpvagnar. Vattenskotrar är den senaste produkten. Även själva verksamheten har utvecklats mycket.

-Vi erbjuder kunderna olika servicepaket, säger Stefan. De kan förvara sitt fordon här under den icke aktiva årstiden och få dem servade och tvättade och klara när säsongen kommer. Det är bra för dem som till exempel inte har plats hemma.

Invigningen var ett hejdundrande kalas i dagarna tre. Först VIP-invigning på fredag, öppet för allmänheten i butiken på lördag och söndag.

Här följer ett litet bildgalleri.

Bohlins Bohlins

Bohlins Bohlins

Bohlins Bohlins

Bohlins


[annonser]

Mitt Event AB Järbogårdar Boende i Kungsberget